"УКРПЛАСТИК" отримав нагороду за екологічність та енергоефективність

За підсумками щорічного всеукраїнського проекту «Екологія, довкілля та природокористування в Україні», компанію «УКРПЛАСТИК» визнали найкращою за рівнем впровадження екологічно безпечних, енергоефективних і ресурсозберігаючих технологій.

На церемонії нагородження УКРПЛАСТИКУ подякували за активну позицію в екологічних питаннях та інтеграцію стратегії екологічної економіки в Україні. Організатори відзначили системну співпрацю компанії з органами державної влади та громадськими організаціями, науковими і бізнес-партнерами у вирішенні екологічних проблем, забезпечення екологічної безпеки, захисту здоров'я і життя населення, в тому числі в рамках імплементації Орхуської Конвенції.

За словами Ірини Мірошник, президента  IMMER Group, економіка замкнутого циклу є жорсткою вимогою європейського законодавства і невід'ємною частиною розвитку бізнесу. «Вже до 2020 року європейська економіка повинна функціонувати за принципом повного рециклінгу і замкнутого циклу. Ми пропагуємо в Україні впровадження економіки замкнутого циклу і найжорсткіші екологічні принципи ведення бізнесу. Бізнес не має перспектив без інвестицій в екологічну безпеку», - зазначила І.Мірошнік.

Понад 20 років компанія реалізує концепцію сталого розвитку, яка поєднує соціальну відповідальність і екологічність ведення бізнесу. УКРПЛАСТИК регулярно підтверджує відповідність виробництва і продукції вимогам міжнародних стандартів ISO 14001: 2004 (довкілля), ISO 22000: 2005 (безпека) і ISO 9001: 2008 (якість), BRC / IOP «Grade А», FDA. У виробництві використовуються виключно сертифіковані матеріали і сировина. Відповідно до критеріїв UBP (Umwelt belastungpunkt), які використовують у країнах ЄС, продукція Укрпластик відноситься до «зеленої», екологічно безпечної упаковки.

Компанія є учасником міжнародної ініціативи виробників хімічної продукції «Responsible Care», яку координує Міжнародна рада хімічних асоціацій (ICCA). В Україні УКРПЛАСТИК очолив міжнародну екологічну ініціативу ООН «Save food», яка спрямована на збереження харчових продуктів і зменшення харчових відходів.

 

Довідка: УКРПЛАСТИК є частиною міжнародного холдингу IMMER GROUP - одного зі світових виробників гнучких пакувальних матеріалів та етикетки для харчової, косметичної, фармацевтичної та інших галузей. До холдингу входить завод IMMER DIGITAL, спеціалізований на технологіях цифрового друку, DESIGN STUDIO.

Історія IMMER GROUP почалася в 1927 році і понад 20 років компанія забезпечує повний цикл виробництва гнучких пакувальних матеріалів. Група підприємств входить до ТОП-15 європейських виробників галузі. IMMER GROUP є членом Європейської асоціації гнучкої упаковки, ERA, WPO. Компанія є активним учасником екологічних ініціатив Safe Food та Responsible Care.

 

 

Наші партнери

Cefic Cefic
Європейська рада хімічної промисловості - Об’єднання виробників хімічної продукції Cefic представляє інтереси 29 тисяч великих малих і середніх європейських компаній, які загалом утримують 1,2 млн. робочих місць і виробляють 21% хімічної продукції в світі. Cefic тісно співпрацює з керівними органами ЄС, міжнародними, недержавними та іншими зацікавленими організаціями.
Міжнарод. центр хімічної безпеки Міжнарод. центр…
Міжнародний центр хімічної безпеки (м. Тарнов, Республіка Польща)
Кластер “Зелена хімія” Кластер “Зелена…
Польський кластер “Зелена хімія”

Розсилка новин On-line:

Увійти