IMMER Group об’єдналися з ФАО для боротьби із втратами продовольства

Відбувся навчальний семінар для представників рибного господарства і аквакультури. Навчання ініційовано експертами Департаменту рибного господарства ФАО в Римі (Італія). В якості експерта з питань мінімізації втрат продовольства було запрошено президента компанії IMMER Group Ірину Мірошник.

Фахівців Міністерства екології та природних ресурсів України, Державної екологічної академії, Національного університету біоресурсів і природокористування, а також Київського національного торгово-економічного університету навчали новим методикам оцінки продовольчих втрат і харчових відходів у секторі рибного господарства і аквакультури.

Крім правильної методики, обговорювались ефективні інструменти скорочення відходів продовольства та його втрат під час виробництва і транспортування. Експерти наголошують, що  правильно підібрана упаковка вирішує багато проблем, в тому числі, пов’язаних зі зменшенням харчових відходів та втрат продовольства.

«Використання інноваційних технологій виробництва гнучкої упаковки дозволяє значно продовжити термін зберігання продуктів і зберегти їх харчову цінність. Важливо зазначити, що завдяки використанню правильної упаковки можна запобігти до 50 відсотків втрат, пов'язаних зі псуванням харчових продуктів», - акцентувала Ірина Мірошник, президент  IMMER Group, - «Наша компанія, як активний учасник ініціативи SAVE FOOD, пропагує серед виробників сучасні методі збереження продовольства та регулярно робить свій внесок в мінімізацію відходів харчової промисловості».

Аналіз стану рибної галузі в Україні, консультації з провідними фахівцями галузі та експертами під час заходу, виявили необхідність підготовки робочої експертної групи, яка зможе розповсюджувати свій досвід серед вітчизняних представників рибного господарства і аквакультури.

 

Довідка: УКРПЛАСТИК є частиною міжнародного холдингу IMMER GROUP - одного зі світових виробників гнучких пакувальних матеріалів та етикетки для харчової, косметичної, фармацевтичної та інших галузей. До холдингу входить завод IMMER DIGITAL, спеціалізований на технологіях цифрового друку, DESIGN STUDIO.

Історія IMMER GROUP почалася в 1927 році і понад 20 років компанія забезпечує повний цикл виробництва гнучких пакувальних матеріалів. Група підприємств входить до ТОП-15 європейських виробників галузі. IMMER GROUP є членом Європейської асоціації гнучкої упаковки, ERA, WPO. Компанія є активним учасником екологічних ініціатив Safe Food та Responsible Care.

Наші партнери

Cefic Cefic
Європейська рада хімічної промисловості - Об’єднання виробників хімічної продукції Cefic представляє інтереси 29 тисяч великих малих і середніх європейських компаній, які загалом утримують 1,2 млн. робочих місць і виробляють 21% хімічної продукції в світі. Cefic тісно співпрацює з керівними органами ЄС, міжнародними, недержавними та іншими зацікавленими організаціями.
Міжнарод. центр хімічної безпеки Міжнарод. центр…
Міжнародний центр хімічної безпеки (м. Тарнов, Республіка Польща)
Кластер “Зелена хімія” Кластер “Зелена…
Польський кластер “Зелена хімія”

Розсилка новин On-line:

Увійти