УПАКОВКА IMMER GROUP – ПЕРЕМОЖЕЦЬ КОНКУРСУ WPO «WORLDSTAR AWARD 2018»

Виробник гнучкої упаковки IMMER Group, завоював дві нагороди на найбільшому в світі професійному конкурсі WorldStar Awards 2018. У категорії «упаковка для харчових продуктів» перемогли дві серії упаковок, виготовлених для Європейського ринку.

«Ми постійно працюємо над потребами наших клієнтів. Вкладаємо час і ресурси в розробку інноваційних рішень, вдосконалюємо свої технологічні та виробничі процеси. І ми раді, що наша робота високо оцінюється не тільки нашими клієнтами, а й визнається на міжнародному рівні. Обидві нагороди World Star 2018 підтверджують правильність обраного шляху», - прокоментувала президент IMMER Group, Ірина Мірошник.

На престижний конкурс в цьому році було заявлено дві серії зразків: упаковка для соусів Spilva Dresingi від концерну Orkla в фігурних вертикальних пакетах (дой-пак) та упаковка для чіпсів Jersika's Chips від латвійського виробника Glear. Всі зразки були виготовлені на одному з заводів IMMER Group – Ukrplastic.

Суддівська колегія високо оцінила унікальність технологічного рішення упаковки IMMER Group для соусів Spilva. Багатошаровий герметичний матеріал забезпечує тривалий термін зберігання соусів – до 8 місяців. Зручний, ергономічний дой-пак дозволяє використовувати продукт «до останньої краплі», а також не вимагає багато місця при зберіганні і транспортуванні. Окремою увагою був відмічений графічний дизайн упаковки, при виконанні якого використовувався спеціальний склад фарби і покриваючого шару матового лаку. За рахунок такого рішення текст на упаковці виділяється срібним блиском, який в тому числі служить підтвердженням оригінальності продукту.

Нагороду також отримала упаковка для чіпсів Jersika's Chips. Судді оцінили структуру flow pack упаковки IMMER Group, виготовленої з особливого двошарового матеріалу, що повністю перероблюється та гарантує свіжість і цілість чіпсів. Графічний дизайн упаковки став відкриттям для журі. Безліч дрібних деталей, підкреслені частковим лаковим покриттям, розповідають емоційну легенду про походження продукту. Таке виконання забезпечило яскравий вигляд, що привертає увагу покупців, виділяючись на полицях будь-якого європейського супермаркету, зберігаючи при цьому латиську ідентичність.

Нагадаємо, найбільший в світі професійний конкурс WorldStar, ініціатором якого виступає Всесвітня Організація Пакувальників (WPO), проводиться з 1970 року. Перемога в цьому конкурсі оцінюється як значне досягнення в галузі пакування. Для IMMER Group це 22 нагорода за 18 років участі в цьому конкурсі. З кожним роком конкуренція зростає, в цьому році в конкурсі брало участь 318 робіт з 38 країн. Переможця обирає міжнародне журі - експерти і члени правління Всесвітньої організації пакувальників, національні та регіональні організації пакувальників. Церемонія нагородження лауреатів відбудеться 2-го травня 2018 року в Квінсленді, Австралія.

Додаткова інформація:

IMMER Group – один з найбільших світових виробників гнучких пакувальних матеріалів, плівок і етикеток, що включає два виробництва: IMMER Ukrplastic і IMMER Digital, а також дизайн студію IMMER Design Studio. IMMER Group використовує широкий спектр новітніх технологій.

Історія IMMER Group почалася в 1927 році. Більше 20 років компанія забезпечує повний цикл виробництва гнучких пакувальних матеріалів. Група підприємств входить в ТОП-15 європейських виробників галузі. IMMER Group є членом асоціацій: FPA і консорціуму CEFLEX, FPE, EAFA, ERA, European Bioplastic. Група є активним учасником Глобального Договору ООН, Глобальної ініціативи ООН SAVE FOOD Initiative, ініціативи Responsible Care.

Більш детальна інформація доступна на офіційному сайті: www.immer.group

Наші партнери

Cefic Cefic
Європейська рада хімічної промисловості - Об’єднання виробників хімічної продукції Cefic представляє інтереси 29 тисяч великих малих і середніх європейських компаній, які загалом утримують 1,2 млн. робочих місць і виробляють 21% хімічної продукції в світі. Cefic тісно співпрацює з керівними органами ЄС, міжнародними, недержавними та іншими зацікавленими організаціями.
Міжнарод. центр хімічної безпеки Міжнарод. центр…
Міжнародний центр хімічної безпеки (м. Тарнов, Республіка Польща)
Кластер “Зелена хімія” Кластер “Зелена…
Польський кластер “Зелена хімія”

Розсилка новин On-line:

Увійти