Союз хіміків України відзначає 20-річний ювілей

Шановні хіміки України, дорогі друзі та колеги!

 

28 січня 2018 року виповнюється 20 років із дня заснування Союзу хіміків України.

 

 

 

Протягом 20-ти років своєї діяльності наша організація незмінно докладає зусиль для сталого розвитку та процвітання підприємств і всієї хімічної галузі України в цілому.

Союз хіміків України разом із підприємствами хімічної промисловості бере активну участь у формуванні та реалізації економічної і соціальної політики держави з питань ефективної роботи хімічного комплексу.

Одним із своїх найголовніших завдань СХУ вважає консолідацію зусиль підприємств на всебічне вивчення та подолання проблем, пов'язаних із розробленням нових технологічних процесів, виробництвом і збутом хімічної продукції, зменшенням її собівартості, підвищенням якості та конкурентоспроможності як на внутрішньому, так і на зовнішніх ринках, захистом внутрішнього ринку хімічної продукції від масового та демпінгового імпорту.

Крім того, Союз хіміків активно підтримує новітні світові ініціативи. За сприяння СХУ триває впровадження в Україні міжнародної програми «Responsible Care», спрямованої на поліпшення та підвищення рівня технічної безпеки, охорони праці й екології, впровадження сучасних стандартів з управління якістю продукції.

За 20 років ми подолали нелегкий шлях становлення та розвитку. На жаль, сьогодні хімічна галузь переживає важкі часи, але я впевнений, що гуртом ми зможемо подолати всі негаразди і відродити значущість галузі в економіці держави, а беззаперечний професіоналізм та сумлінна праця допоможуть нам у цьому.

Щиро вітаємо Вас, дорогі друзі та колеги, з нагоди 20-ї річниці й бажаємо сил і невичерпного натхнення у нашій спільній, вкрай важливій для добробуту рідної держави діяльності. Борімося – поборемо!

 

        З повагою

  Президент Союзу хіміків України                                            Олексій Голубов

 

 

Наші партнери

Cefic Cefic
Європейська рада хімічної промисловості - Об’єднання виробників хімічної продукції Cefic представляє інтереси 29 тисяч великих малих і середніх європейських компаній, які загалом утримують 1,2 млн. робочих місць і виробляють 21% хімічної продукції в світі. Cefic тісно співпрацює з керівними органами ЄС, міжнародними, недержавними та іншими зацікавленими організаціями.
Міжнарод. центр хімічної безпеки Міжнарод. центр…
Міжнародний центр хімічної безпеки (м. Тарнов, Республіка Польща)
Кластер “Зелена хімія” Кластер “Зелена…
Польський кластер “Зелена хімія”

Розсилка новин On-line:

Увійти