Високий рівень флексографічного друку IMMER GROUP відзначено на престижному конкурсі

Якісно новий рівень флексографічного друку IMMER Group було відзначено нагородою престижного конкурсу Європейської промислової асоціації флексографічного друку (EFIA) «Print Awards 2018» 14 березня 2018 року. Упаковці, яку було вироблено на IMMER Ukrplastic, присвоєно бронзу в категорії «Флексографський друк на плівці».

«Завойована нагорода ще раз підтверджує високу якість нашої роботи. Накопичена експертиза і досвід дозволяють пропонувати клієнтам кращі технології для виробництва сучасної упаковки. Разом з нашими партнерами ми розширюємо межі традиційної поліграфії, в тому числі HDFlexo і технології цифрового друку. Все це дозволяє представляти інноваційні рішення, які відповідають всім вимогам і викликам сучасного ринку», - зазначила Ірина Мірошник, президент IMMER Group.

Упаковка для кавового напою «Петровська Слобода» компанії «Фес Укр» ілюструє переваги якісно нового рівня флексографічного друку HDFlexo. Така технологія дозволяє відтворювати контрастні малюнки, тонкі елементи і деталі у високій якості без застосування дорогих способів друку таких, як глибокий друк або офсет.

 «Ми вітаємо нашого партнера IMMER Ukrplastic з престижною нагородою. Визнання такого рівня ще раз свідчить про те, що наші покупці отримують продукт в кращій упаковці. Завдяки якісному виконанню, упаковка кавового напою «Петровська Слобода» помітно виділяється на полицях крамниць. Ми бажаємо нашому партнеру нових перемог»! - прокоментувала Ольга Зеневич, маркетинг-менеджер ТМ «Петровська Слобода».

Провідні фахівці в галузі виробництва гнучкої упаковки, що входять до складу журі конкурсу, оцінили якість виконання і високу технологічність рішення наданого зразка. Окремо було відзначено контрастність отриманого малюнка і точність суміщення кольорів.

Визнання EFIA високо цінується професіоналами в галузі флексографічного друку і є найбільш авторитетним для провідних гравців ринку, тому що враховує особливий внесок в розвиток поліграфічної науки та інноваційні досягнення. Якість друку IMMER Ukrplastic було визнано EFIA неодноразово. Також роботи компанії в області ротогравюрного друку щорічно отримують високу оцінку і нагороди «Golden Cylinder Awards».

Європейську промислову асоціацію флексографічного друку (EFIA) було засновано у 1972 році. Асоціація об'єднує учасників по всьому ланцюжку поставок послуг флексографічного друку. Основне завдання EFIA - підтримувати індустрію ініціативами, технічними знаннями і забезпечувати її високим рівнем визнання.

Інформація про компанію:

IMMER Group - один з найбільших світових виробників гнучких пакувальних матеріалів, плівок і етикеток, що включає два виробництва: IMMER Ukrplastic і IMMER Digital, дизайн студію IMMER Design Studio та науково-дослідницький центр.  IMMER Group використовує широкий спектр новітніх технологій.  Більше 20 років компанія забезпечує повний цикл виробництва гнучких пакувальних матеріалів. Група підприємств входить в ТОП-15 європейських виробників галузі.  IMMER Group є членом асоціацій: FPA FPE, EAFA, ERA, EUBP, УКАБ, а також консорціуму CEFLEX. Група є активним учасником Глобального Договору ООН, Глобальної ініціативи ООН щодо зниження продовольчих втрат і харчових відходів SAVE FOOD Initiative, ініціативи Responsible Care.  Більш детальна інформація доступна на офіційному сайті: www.immer.group.

 Інформація Прес-служби IMMER Group

Наші партнери

Cefic Cefic
Європейська рада хімічної промисловості - Об’єднання виробників хімічної продукції Cefic представляє інтереси 29 тисяч великих малих і середніх європейських компаній, які загалом утримують 1,2 млн. робочих місць і виробляють 21% хімічної продукції в світі. Cefic тісно співпрацює з керівними органами ЄС, міжнародними, недержавними та іншими зацікавленими організаціями.
Міжнарод. центр хімічної безпеки Міжнарод. центр…
Міжнародний центр хімічної безпеки (м. Тарнов, Республіка Польща)
Кластер “Зелена хімія” Кластер “Зелена…
Польський кластер “Зелена хімія”

Розсилка новин On-line:

Увійти