Вічна пам'ять

Союз хіміків України з великим сумом і скорботою сповіщає про те, що 26 липня 2021 року на 70-му році життя відійшов у вічність Мешков Володимир Васильович – виконавчий директор Союзу хіміків України, колишній керівник Департаменту хімічної промисловості в Мінпромполітики, директор провідних хімічних підприємств (Роздільська СІРКА, РІВНЕАЗОТ, УКРХІМТРАНСАМІАК).        

Свій життєвий шлях Володимир Васильович присвятив хімічній промисловості, мав велику повагу та авторитет серед колег і друзів. Його досвід, високий професіоналізм і людська мудрість завжди слугували меті відродження та розвитку вітчизняної хімічної галузі.

Винятковими якостями Володимира Васильовича завжди були чуйність і щира турбота про тих, хто цього потребує.

Глибоко сумуємо і важко переживаємо втрату справжнього професіонала, порядної людини з добрим серцем. Це  надзвичайна втрата і для нас, і для всієї хімічної галузі. Світла пам'ять про Володимира Васильовича назавжди збережеться в умах і серцях усіх, хто знав його і працював разом з ним.

Вічна пам'ять! 

            Прощання відбудеться 27 липня 2021 року о 16-00 на території  клінічної лікарні "Феофанія" (ритуальна зала).

 

З повагою

Президент Союзу хіміків України                                                                       Олексій Голубов

 

Наші партнери

Cefic Cefic
Європейська рада хімічної промисловості - Об’єднання виробників хімічної продукції Cefic представляє інтереси 29 тисяч великих малих і середніх європейських компаній, які загалом утримують 1,2 млн. робочих місць і виробляють 21% хімічної продукції в світі. Cefic тісно співпрацює з керівними органами ЄС, міжнародними, недержавними та іншими зацікавленими організаціями.
Міжнарод. центр хімічної безпеки Міжнарод. центр…
Міжнародний центр хімічної безпеки (м. Тарнов, Республіка Польща)
Кластер “Зелена хімія” Кластер “Зелена…
Польський кластер “Зелена хімія”

Розсилка новин On-line:

Увійти