CEFIC опублікував оновлений Ландшафт європейської хімічної промисловості

Хімічна промисловість є основою економіки Європи. Для кращого розуміння сучасного стану галузі Європейська рада хімічної промисловості (CEFIC) щороку готує та публікує регіональний огляд - Ландшафт європейської хімічної промисловості (Landscape Of The European Chemical Industry).

Цінність «Ландшафту» загальновизнана, оскільки він дає повне уявлення про аналіз ситуації в хімічній промисловості Європи, її головні особливості, зв'язки з іншими галузями та дослідницькою інфраструктурою, ключові виклики та можливості для зростання.

Цьогоріч, вперше після 2014 року, до «Ландшафту» було включено хімічну промисловість України, яка завдяки адаптації європейських технічних стандартів безпеки виробництва, якості продукції заслужено почала відігравати помітну роль не тільки в забезпеченні ЄС мінеральними добривами, але й в участі у технологічному ланцюгу промислового виробництва високотехнологічних хімічних речовин Європи.

Запрошуємо Вас ознайомитися з Ландшафтом європейської хімічної промисловості на сайті CEFIC за посиланням:

https://cefic.org/a-pillar-of-the-european-economy/landscape-of-the-european-chemical-industry/

 

Довідково: Союз хіміків України є асоційованим членом CEFIC з 2012 р.

 

Наші партнери

Cefic Cefic
Європейська рада хімічної промисловості - Об’єднання виробників хімічної продукції Cefic представляє інтереси 29 тисяч великих малих і середніх європейських компаній, які загалом утримують 1,2 млн. робочих місць і виробляють 21% хімічної продукції в світі. Cefic тісно співпрацює з керівними органами ЄС, міжнародними, недержавними та іншими зацікавленими організаціями.
Міжнарод. центр хімічної безпеки Міжнарод. центр…
Міжнародний центр хімічної безпеки (м. Тарнов, Республіка Польща)
Кластер “Зелена хімія” Кластер “Зелена…
Польський кластер “Зелена хімія”

Розсилка новин On-line:

Увійти